Stelling/verlichting containers

Een opslag container huren en tegelijkertijd beschikking hebben over stelling ruimte. Dit bieden wij u aan met onze stelling/verlichting containers. Wij bieden een zeecontainer aan met stellingen in zowel 20 ft (6 meter) als 10 ft (3 meter). Beide zijn tevens uitgerust met verlichting. U kunt zodoende de zeecontainer direct inzetten als opslagruimte.

Onze 20 ft stelling/verlichting container is standaard uitgevoerd met stelling aan beide lange zijden. Bij een 10 ft is een lange zijde uitgerust met stelling. De vier lagen per stelling zijn in hoogte verstelbaar. Onze zeecontainers zijn onder andere inzetbaar als opslagruimte voor de bouwlocatie, renovaties of evenementen. Bent u juist op zoek naar het huren van opslag container of kantoor container? Kijkt u eens bij ons brede aanbod binnen het verhuurprogramma.

Een slot voor een container zorgt voor een goede en betrouwbare afsluiting. Al onze containers zijn uitgevoerd met een stalen slotkast en MUL T LOCK slot. Het transport van een container verzorgen wij. Zowel het transport als het lossen en laden naar de gewenste locatie.