Schaft containers

Voor onder andere overleg op locatie, kantine ruimte, kantoor ruimte bieden wij een kantoor container aan. Deze containers zijn beschikbaar in zowel 10 ft (6 personen) als 20 ft (10 personen). Een kantoor container huren is tevens een oplossing voor kantoor ruimte tijdens festivals en evenementen.

Het huren van schaft ruimte is inclusief verlichting, verwarming, tafel(s) en stoelen. Hiernaast is de container volledig geïsoleerd en betimmerd. Zo is de 20 ft kantoor container uitgerust met twee tafels en tien stoelen. Onze 10 ft kantoor container daarentegen beschikt over één tafel en zes stoelen. Op zoek naar een combinatie van kantoor en opslag ruimte? Onze schaft en opslag container biedt u beide mogelijkheden in één container.

Een stalen slotkast, inclusief 16 mm MUL-T-LOCK slot met 2 sleutels, maakt het gemakkelijk de zeecontainer af te sluiten en beveiligd de zeecontainer tegen inbraken.

Het transport van een zeecontainer verzorgen wij tevens. Met onze eigen vrachtwagens inclusief kraan plaatsen wij de zeecontainer op de gewenste locatie.