Huur zeecontainers met toegevoegde waarde

Een zeecontainer huren is dé oplossing indien zoektocht naar extra ruimte maar tijdelijk is. Met een breed scala aan zeecontainers voor de verhuur bieden wij u voor iedere situatie een oplossing. Enkele voorbeelden binnen ons verhuurprogramma zijn: de 10 ft of 20 ft koel container of HACCP koel container, Diverse maten als opslag container, de 10 ft en 20 ft kantoor container of een kassa container voor zowel 3 als 6 personen.

Onze opslag container is beschikbaar vanaf 6 ft t/m 40 ft en wordt ingezet als tijdelijke extra opslag in allerlei sectoren. Voor festivals en evenementen voorzien wij onze klant vaak met een kassa container, koel container, HACCP container of kantoor container. Ook bestaat er de mogelijkheid om gebruik te maken van zeecontainers als podium of geluidswal.

Al onze zeecontainers binnen het verhuurprogramma zijn uitgerust met een speciaal anti-inbraak werend systeem d.m.v. een stalen slotkast, inclusief 16 mm MUL-T-LOCK slot met twee sleutels.

Het transport van een container verzorgen wij voor u met een van onze vrachtwagens met kraan. Naast het huren en vervoeren van een container bestaat bij ons de mogelijkheid om de container tijdelijk op te slaan.

Youtube verhuur