Offshore containers

Energieverbruik blijft een belangrijke rol spelen in de wereld. De verkenning van Olie en Gas en de ontwikkelingen in de windenergie sector vragen naar efficiënte logistieke oplossingen, zowel on-als offshore. Pieterese Containerhandel en Transport is hierin gespecialiseerd in het leveren van offshore containers op maat.

Veiligheid staat, nóg meer dan bij standaard zeecontainers, voorop in dit opzicht en containers moeten voldoen aan de hoogste regelgeving als het gaat om het vervoeren en hijsen van offshore containers in soms moeilijke omstandigheden. Classificatiebureaus zoals DNV (Det Norske Veritas) zet de wereld standaard voor een veilig gebruik met de normen DNV 2.7-1 en EN 12079. Onze offshore containers voldoen aan de strengste eisen, individueel gecertificeerd door DNV, maar ook door Lloyd’s Register London en diverse andere instanties. Dit zorgt voor een optimale kwaliteit van de container die gewaarborgd wordt indien er aanpassingen plaatsvinden.

Gekwalificeerde lassers volgen gecertificeerde lasprocedures en de gebruikte materialen zijn volledig traceerbaar. Door onze ervaring in de maritieme container wereld hebben wij onze offshore containers naar de ISO-normen gemaakt. De containers kunnen, door de vernieuwde certificaten na aanpassing, gemakkelijk (inter)nationaal getransporteerd worden naar de gewenste locatie.